Αγαπητοί συνάδελφοι, γονείς και σπουδαστές του Σύγχρονου Ωδείου Λάρισας,

Πλησιάζουν οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Το Ωδείο μας και φέτος, σύμφωνα με το πρόγραμμα που εφαρμόζει κάθε χρόνο, θα διακόψει τα μαθήματα και τις δραστηριότητές του από τις 24 Δεκεμβρίου έως και 7 Ιανουαρίου του νέου έτους. Η χρονιά που τελειώνει σε λίγες ημέρες ήταν πολύ δύσκολη για όλους μας, εκπαιδευτικούς και σπουδαστές, αλλά και για ολόκληρη την κοινωνία μας εξαιτίας της πανδημίας της νόσου του κορονοϊού 2019(Covid-19), η οποία και ανέστειλε πλήθος δράσεων του Ωδείου μας, μετέβαλε χρονικά τα εκπαιδευτικά προγράμματα ,και μας υποχρέωσε το τελευταίο διάστημα να κάνουμε τα μαθήματά μας με την διαδικασία της τηλεκπαίδευσης .

Παρόλα αυτά δεν κατάφερε να μας σταματήσει, ούτε να αλλοιώσει την διάθεσή μας να προχωρούμε καθημερινά με τους μαθητές μας, ψηλότερα στην γνώση και βαθύτερα στην «επιστήμη» και την «τέχνη» της μουσικής. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε και στη νέα χρονιά που μας έρχεται, διότι αυτό πιστεύουμε πως είναι η αντίσταση στο «κακό» που μας περιβάλλει.

Εύχομαι ολόθερμα, πρώτα υγεία σε όλες και σε όλους και κατόπιν χαρά και ευτυχία προσωπική και οικογενειακή για τις ημέρες των γιορτών και γρήγορη επάνοδο στην υγιή καθημερινότητά μας, ώστε η νέα χρονιά να φέρει στην καθεμία και στον καθένα μας,κάθε ποθητό.

Με ειλικρινά αισθήματα
Γιάννης Γράμψας
Διευθυντής Σ.Ω.Λ.