Ο 3ος πανελλήνιος μουσικός διαγωνισμός “Τάσος Παππάς” πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη το Σαββατοκύριακο 27-28 Νοεμβρίου 2021 από το τμήμα Επιμορφωτικών Προγραμμάτων της Χ.Α.Ν.Θ., σε συνεργασία με το Κρατικό Ωδείο Θεσ/νίκης ,το Νέο Ωδείο Θεσσαλονίκης, το Δήμο Θεσ/νίκης και την υποστήριξη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Ο μαθητής κλαρινέτου Σιόζιος Κων/νος , με την καθοδήγηση του δασκάλου του Μιχάλη Σαμπάνη διαγωνίστηκε στην κατηγορία Β’ (14-17 ετών) και απέσπασε το Β’ βραβείο!

Η κριτική επιτροπή στα ξύλινα πνευστά αποτελούνταν από τους Δημ. Κίτσο – Α΄κορυφαίο στην Κρατική ορχήστρα Θεσσαλονίκης, Νικ. Δημόπουλο- Α΄κορυφαίο στην Κ.Ο.Θ., Κ. Βαβάλα – Α΄κορυφαίο στην Κ.Ο.Θ.

Ο μαθητής βιολιού Οικονόμου Νικόλαος, με την καθοδήγηση της δασκάλας του Ελεάνας

Βλιτσάκη διαγωνίστηκε στην κατηγορία Β΄ και απέσπασε το Γ’ βραβείο!

Η απόφοιτος βιολιού του Σ.Ω.Λ. Γράμψα Φωτεινή διαγωνίστηκε στη Γ΄κατηγορία (18-21 ετών) και απέσπασε το Β΄ βραβείο!

Η κριτική επιτροπή στα έγχορδα αποτελούνταν από τους Δημήτρη Χανδράκη- τακτικό καθηγητή στο τμήμα Μουσικής  Επιστήμης και Τέχνης και Αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Ανδρέα Παπανικολάου – Α΄κορυφαίο στην Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης, Δημήτρη Πάτρα – καθηγητή στο τμήμα  Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του ΠΑ.ΜΑΚ., Μίκη Μιχαηλίδη-μαέστρο, Αλεξάνδρα Βόλτση – Β’ κορυφαία στην Κ.Ο.Θ.

Το Σύγχρονο Ωδείο συγχαίρει και ευχαριστεί τους μαθητές και τους καθηγητές τους για τη μεγάλη προσπάθεια τους και την άρτια εκπροσώπηση του Σύγχρονου Ωδείου και της πόλης μας κατ΄επέκταση σε έναν πανελλήνιο διαγωνισμό υψηλού κύρους όπως ο συγκεκριμένος.

Σας ευχόμαστε ολόθερμα καλή συνέχεια στις σπουδές σας ! Πάντα επιτυχίες σε όλους τους μαθητές μας!