Ανδρέου Ζωή – Μυρτώ
Η Ανδρέου Ζωή-Μυρτώ γεννήθηκε και έζησε τα μαθητικά της χρόνια στην Λάρισα. Ξεκίνησε μαθήματα κλασσικής μουσικής και κιθάρας σε ηλικία 7 ετών στο δημοτικό ωδείο Λάρισας στην τάξη του Α. Δρόσου από όπου πήρε το πτυχίο της στην κλασσική κιθάρα σε ηλικία 19 χρονών.

 Την ίδια χρονιά πέρασε στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών, της Σχολής Καλών Τεχνών, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από το οποίο αποφοίτησε με κατεύθυνση μουσικολογία-μουσικοπαιδαγωγική. Στις πανεπιστημιακές της σπουδές ήρθε σε επαφή με τους επιστημονικούς κλάδους της μουσικολογίας με έμφαση στους τομείς της ιστορικής μουσικολογίας. Μελέτησε συστηματικά την ιστορικά τεκμηριωμένη ερμηνεία της παλαιάς μουσικής στη θεόρβη και επικεντρώθηκε στην επιστήμη της παλαιογραφίας σε χειρόγραφα και φαξίμιλε. Πλέον συνεχίζει την μελέτη της στην ιστορικά τεκμηριωμένη ερμηνεία της παλαιάς μουσικής στην οικογένεια των εγχόρδων με δοξάρι της βιόλα ντα γκάμπα.

Παράλληλα με τον πανεπιστημιακό κύκλο σπουδών συνέχισε τις σπουδές της στα ανώτερα θεωρητικά στην αντίστιξη με τον Γ. Γράμψα και στο δίπλωμα κλασσικής κιθάρας στην τάξη του Στέλιου Χαρού από όπου αποφοίτησε  αντίστοιχα.

Από το 2023 διδάσκει κλασσική κιθάρα στο Σύγχρονο Ωδείο Λάρισας.