Καραμπίλια Μαρία

Γεννήθηκε στην Λάρισα. Ξεκίνησε μαθήματα φλογέρας στο Σύγχρονο Ωδείο Λάρισας με καθηγητή τον κ. Γιώργο Τσιαρδάκα και συνέχισε φλογέρα και φλάουτο με την κ. Σάντρα Αποστολοπούλου στο ίδιο Ωδείο. Τον Ιούνιο του 2021 πήρε το πτυχίο στο φλάουτο με “άριστα”. Το 2015 απέκτησε το πτυχίο Αρμονίας , το 2017 το πτυχίο της Αντίστιξης και το 2020 το πτυχίο Φυγής από το Σύγχρονο Ωδείο Λάρισας με καθηγητή τον κ.Γιάννη Γράμψα. Παρακολούθησε μαθήματα μονωδίας στο ίδιο ωδείο με καθηγήτρια την κ. Φωτεινή Γεωργίου. Ήταν μαθήτρια του Μουσικού Σχολείου Λάρισας.

Είναι φοιτήτρια του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής με ειδίκευση στο λογισμικό (software) στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Ήταν και είναι ενεργό μέλος των συνόλων του Σύγχρονου Ωδείου συμμετέχοντας στις διάφορες εκδηλώσεις του. Έλαβε μέρος σε σεμινάρια του ωδείου στη Λάρισα και στο Bansko.

Παρακολούθησε σεμινάρια φλάουτου τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό με καθηγητές τους Π.Δράκο, M.Caroli, E.Pahud, M.Evangelisti, Ph.Bernold και P.Taballione. Επιλέχθηκε επίσης στο European Masterclasses στη Στοκχόλμη όπου έκανε μάθημα με την G.Marcusson και παρακολούθησε ως ακροατής τα μαθήματα της G.Riet. Τον Ιούλιο του 2023 συμμετείχε με την καθηγήτριά της κ. Σάντρα Αποστολοπούλου σε συνεργασία με την Kalavrita Youth Band στο Diffwinds φεστιβάλ στο Λουξεμβούργο.

Είναι μαθήτρια του Σύγχρονου Ωδείου Λάρισας από την ηλικία των 4 ετών και από το 2023 είναι διδάσκουσα του ωδείου των τάξεων προθεωρίας.