Χατζηπαναγιωτίδου Δήμητρα
Γεννήθηκε στην Λάρισα το 1996. Σε ηλικία 14 χρονών ξεκίνησε μαθήματα κλασικής κιθάρας στο Σύγχρονο Ωδείο Λάρισας «Μυρτίνη» με δάσκαλο τον κ. Στέλιο Χαρό. Το 2016 απέκτησε  πτυχίο  Αρμονίας  από το Σύγχρονο Ωδείο Λάρισας. Επιπλέον, το 2018 απέκτησε το πτυχίο Αντίστιξης και το 2020 το πτυχίο Φυγής  από το ίδιο Ωδείο. Το 2021 απέκτησε το πτυχίο του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης , με ειδίκευση στην μουσικολογία/μουσικοπαιδαγωγική. Η διπλωματική εργασία που κατέθεσε για την απόκτηση του πτυχίου είχε θέμα «Η εξέλιξη της θεωρίας της αρμονίας του Rameau από τον 17ο αιώνα έως τις αρχές του 20ου αιώνα».

Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια μεταξύ των οποίων  «Μουσική και Μουσικολογία. Παρόν και μέλλον», «Παιδαγωγικές Μέθοδοι και Βιωματική Μάθηση», «Διαπολιτισμική Αγωγή – Παιδαγωγική της Δημοκρατίας», «Δυσλεξία & Διάσπαση Προσοχής
Πρόγνωση – Διάγνωση  – Αντιμετώπιση Τεστ & Μέθοδος Παυλίδη», «Music & Arts Therapies in Healthcare Settings» στην Θεσσαλονίκη ενώ συμμετείχε στο 4ο και 7ο Θερινό Σεμινάριο Μουσικής στο Bansko της Βουλγαρίας.

Από το 2020 έως και σήμερα διδάσκει στο Σύγχρονο Ωδείο Λάρισας.