Συναυλία-Αφιέρωμα στον Μάνο Λοΐζο

Το Σύγχρονο Ωδείο Λάρισας σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών Δ. Λαρισαίων διοργανώνει συναυλία-αφιέρωμα στον Μάνο Λοΐζο.

Στην συναυλία θα συμμετάσχουν η Φιλαρμονική του Δ. Τυρνάβου (μαέστρος Θέμης Σαμαντζής), η Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυρνάβου, η Νεανική και Γυναικεία Χορωδία του Σ.Ω.Λ (μαέστρος Νίκος Στ. Ευθυμιάδης), το Σύνολο Παραδοσιακής Μουσικής του Σ.Ω.Λ και το σύνολο κιθάρας «Solarpege Junior» (καθηγητής Χρήστος Καλαμπούκας), το Σύνολο «Percussol» (καθηγητής Γιώργος Κατσάρας), το Σύνολο Κιθάρας «Solarpege» (καθηγητής Νίκος Κουτσιούλης)  και η Λαϊκή Ορχήστρα του Σ.Ω.Λ.

Τα μουσικά σύνολα συνοδευόμενα από την φωνή του Πάνου Κράια θα έχουν την τιμή να παρουσιάσουν έργα του μεγάλου Έλληνα συνθέτη και τραγουδοποιού Μάνου Λοΐζου.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου και ώρα 8:00 το απόγευμα στην αίθουσα συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Την καλλιτεχνική διεύθυνση της εκδήλωσης έχει ο Νίκος Στ. Ευθυμιάδης.